Nádcukor tányérok
Nádcukor tányérok
Ingyenes szállítás 70 000 Ft felett, ÁFA nélkül
Fizetés utánvétellel: 0 Ft ÁFA nélkül
Kiárusítás
Raktáron > 20
Részletek
Leírás és specifikációk
A tálcák univerzális csomagolások, amelyekbe csomagolhatja az ebédre szánt salátát, főételt vagy desszertet. Csak válassza ki a megfelelő méretet, és ha fedelet vásárol hozzájuk, akkor a klasszikus menüdobozok alternatívájaként is szolgálhatnak.
A tálcák 100%-ban komposztálhatóak, a nádcukor előállítása után az úgynevezett bagasse, cukornád maradványokból kerülnek préselésre.
A cukornádból készült edényeknek számos előnye van:
- 100%-ban komposztálhatóak
- hideg és meleg ételekhez is megfelelnek
- mikrohullámú sütőben melegíthetőek
- víz- és zsírállóak, így nem szivárognak és nem áznak el
Vigyázat, a meleg ételek fedele RPET-ből (újrahasznosított műanyag) készül, ezért nem komposztálható.
A használt tálcákat – a többi eldobható öko étkészletünkhöz hasonlóan – dobja el a biohulladék-gyűjtő konténerekbe (barna kukák), hogy ipari komposztálókban komposztálhassák őket. Garantáltbomlási idő 3-6 hónap (az edények megfelelnek az EN 13432 szabványnak). Nem ajánljuk otthoni komposztáláshoz.
- Alkalmas
fűtés a mikrohullámú sütőben (melegítés fedő nélkül), hideg és meleg konyha egyaránt
- Nem alkalmas
élelmiszerek hosszútávú tárolása (körülbelül 12 óra elteltével az anyag lágyulni és szivárogni kezd)
- Anyag
bagasse (cukornádmaradék) (kis tálca), RPET (forró étel fedél) vagy PLA (hideg étel fedél)