Cukornád tányérok
Cukornád tányérok
Ingyenes szállítás 70 000 Ft felett, ÁFA nélkül
Fizetés utánvétellel: 0 Ft ÁFA nélkül
Raktáron > 5
Részletek
Raktáron > 5
Részletek
Raktáron 2–5
Részletek
Leírás és specifikációk
Cukornádmaradványokból készült erős tányérok, amelyek tulajdonságaiban még a hagyományos műanyag vagy polisztirol edényeket is felülmúlják.
A tányérok ellenállnak a víznek, zsírnak, vágásoknak és zsírosodásnak, függetlenül attól, hogy desszertet vagy burgonyasalátát szed rájuk. Nyugodtan felmelegítheti őket a mikrohullámú sütőben, vagy rövid időre a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban tárolhatja őket.
Többféle méretben kínáljuk őket, és remekül használhatók a hideg és meleg ételekhez széles skálájához. Alkalmasak az élelmiszerekkel való közvetlen érintkezésre.
A tányérokat a cukornád préselése után megmaradt szármaradványból készítik, és amelyeket egyébként elégetnének. Ezeket bagasse-nek nevezik, és korunk legkörnyezetbarátabb anyagai közé tartoznak.
A többi öko edényhez hasonlóan javasoljuk, hogy a használt tányérokat a barna biohulladék-gyűjtő kukákba dobja. Ipari komposztálókban komposztálhatók, viszont otthoni komposztáláshoz nem ajánlottak. Megfelelnek az EN 13432 európai komposztálhatósági szabványnak és az amerikai ASTM 6868 szabványnak.
- Alkalmas
melegítés mikrohullámú sütőben; hideg és meleg konyha egyaránt
- Nem alkalmas
élelmiszerek hosszútávú tárolása (körülbelül 12 óra elteltével az anyag lágyulni és szivárogni kezd)
- Anyag
bagasse (cukornádmaradék)